Гаджето на Преслава съвсем наскоро е ограбил две психично болни

...
Гаджето на Преслава съвсем наскоро е ограбил две психично болни
Коментари Харесай

Гаджето на Преслава обрал две баби с измама

Гаджето на Преслава напълно неотдавна е ограбил две психологично заболели баби, сигнализираха пред „ Уикенд” познати на певицата.

Павел Лазаров, от който звездата е бременна, е лишил с машинация скъпите наследствени жилища на възрастните дами и ги изпратил да живеят в панелки в краен квартал на София.

Двете пенсионерки, които Павел ограбил, били съседки, имали жилища в остарели аристократични тухлени кооперации в центъра на София. Сградите били в непосредствена непосредственост до НДК, а всеки от жилищата имал пазарна цена най-малко 200 бона в евро. Както доста възрастни хора в центъра на столицата обаче, и тези живеели напълно сами, пенсиите им били много ниски, нямало на кого да разчитат нито за съвет, нито за помощ. Знае се, че точно такива хора най-често стават жертви на безскрупулните имотни измамници.



Павел съумял да примами бабите да разпишат документи, че заменят скъпите си жилища за панелни гарсониери в квартал „ Обеля”, чиято цена е 6 пъти по-ниска. Когато дамите усетили, че са излъгани, към този момент било прекомерно късно. Те не посмели даже да се оплачат в полицията, тъй като мъжът на Преслава ги заплашил със разпра.



„ В момента двете жилища до НДК са оповестени за продажба”, настояват познати на Преслава. Според тях, Павел няма никакво желание да живее в отнетите с машинация жилища, защото жена му има големи покои, в които ще се разполага и той, и бъдещият правоприемник, който ще му се роди. Апартаментите до НДК се нуждаели от главен ремонт, за който Лазаров нямал планове да заплаща. И в настоящия си занемарен тип обаче те имали задоволително добра цена поради невероятната си локация.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР