Гаджето на Натали Трифонова може и да е милионер, но

...
Гаджето на Натали Трифонова може и да е милионер, но
Коментари Харесай

Русокосото изкушение на bTV Натали Трифонова изведе мистериозния си любовник Дуан на пазар

Гаджето на Натали Трифонова може и да е милионер, само че тя е тази, която има тежката дума в тандема им. Русокосата синоптичка на Би Ти Ви командори обичания си, а той безропотно й се подчинява.

За да угоди на хубавицата, младежът е податлив да прави даже действия, неприсъщи на хора с неговите финансови благоприятни условия, твърди " Уикенд ".

Папараци на изданието са засекли сексапилната метеороложка да идва с първокласен черен мерцедес на пазара в кв. „ Красно село “. Лимузината се управляваше от мистериозния съкровен другар на хубавицата - Дуан Хасан. Натали заобикаля да обявява връзката си с него, по тази причина е събитие, че фотографите на изданието съумяха да ги щракнат дружно. Никога до този миг те не са се появявали обществено на разположение.



27-годишния юноша, чието семейство върти 5 компании с многомилионен оборот, придружи Трифонова на обиколката й из сергиите за плодове и зеленчуци. Хубавицата персонално си подбираше стоката, а щом напълнеше някоя торба, я връчваше на гаджето си с нетърпящото несъгласие „ Дръж! “. Дългокраката русокоска се ресурси с грозде, домати и нектарини, а също и с комат любеница. „ Цяла диня ще ми пристигна доста, пък и мъчно ще я разрежа. Ще взема единствено комат “, разгласи тя на продавача.



Дуан безропотно отнесе плодовете и зеленчуци до колата си, след което с Натали отидоха до дребна бакалия. Оттам напазариха фанта и хранителни артикули. После двамата се насочиха към скромно заведение на самообслужване, с цел да похапнат.



Синоптичката си хареса печени картофи на фурна и шоколадова торта и седна на една от дървените маси край гостилницата. Приятелят й пък остана да чака храната, а две минути по-късно сервира гозбите на своята принцеса. Щом заситиха глада си, влюбените се качиха на мерцедеса и потеглиха. Напът за у дома те се отбиха до хлебопекарна, откъдето купиха франзели. Посетиха и неугледно магазинче за евтини облекла вид конфекция, само че оттова не взеха нищо.

Трифонова единствено един път до момента е показвала гаджето си на необятната общност. Това се случи преди 2 месеца в „ Търси се”. В шоуто на Би Ти Ви звездата разкри, че с Дуан са двойка от цели 17 години. Залюбили се когато били в 4-и клас и единствено няколко пъти се разделяли през годините.

В медийните среди от години се мълви, че красивата Натали е предходна през леглото на Николай Бареков, до момента в който бе синоптичка в ТВ 7, а след това клюката я прати в постелята и на Слави Трифонов. Разбира се, тя гневно отхвърля, а ние няма по какъв начин да не й повярваме...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР