Гаджето на Иво Аръков – Габриела Николаева, вече е българката

...
Гаджето на Иво Аръков – Габриела Николаева, вече е българката
Коментари Харесай

Случи на жена: Габи на Иво Аръков е българската с най-големи цици

Гаджето на Иво Аръков – Габриела Николаева, към този момент е българката с максимален бюст. Младата майка има голямо виме, което тежи 2 кг, разкриха близки до хубавицата. 21-годишната госпожица пъчи великански силиконов бюст, който около бременността и кърменето е повишен още повече.

Надарената Габи разгласява фотоси от погачата на дребния Тео, а на фрагментите се виждат единствено големите й гърди, които без подозрение са едни от най-едрите в страната. Бюстът на Николаева е по-голям дори и от този на Джулиана Гани, която се фука с 2000 кубика импланти. Младото момиче към този момент е нашенката с максимален бюст, който възлиза на към 140-150 см. Гаджето на Иво Аръков може да бъде оприличена на Лоло Ферари. Френската секс звезда и порно актрисата бе собственичката на най-голямата гръд в света. Тя имаше цели 22 корекции на бюста. Лоло Ферари трябваше да носи специфичен сутиен, всеки ден да взема доста медикаменти и да живее с заболяванията, зародили заради многото интервенции. Тя умря на 37-годишна възраст, задушвайки се в личната си гръд, написа „ Уикенд ”.



Сега към този момент несъмнено е ясно с какво Габриела Николаева е впечатлила обичания си Иво Аръков, който стана татко преди два месеца. Актьорът не е останал безучастен към прелестите на пловдивчанката, които й е инсталирал доктор Енчев. Габи е получила едрите си цици като подарък за бала си, те са подарък от великодушните й родители. Преди корекцията тя е била много плоска, само че хирургът е коригирал естествените й дадености.



Иво и Габи се залюбиха по време на пандемията и са дружно от съвсем 3 години. Пловдивчанката роди от артиста наследник Тео. Момчето е кръстено на тъщата на Младен от „ Съни бийч ”. Припомняме, че Аръков се похвали, че е станал баща с ексцентричен пост в обществените мрежи. Той разгласява своя фотография и написа, че е „ шугар предци ”, а родилката дефинира като „ милф ”. „ Шугар предци ” е остарял и богат мъж, който заплаща на младо момиче да му е гадже, тип скъпоплатена проституция, а като „ милф ” нормално се титулуват майките над 40 години, които имат огромни деца, само че към момента притеглят мъжките погледи. Жалкият опит за своенравие на гения от Белослав не бяха уместно оценени от почитателите му, които го разкритикуваха за тъпите изявления по отношение на радостната новина.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР