Гаджето на Григор Димитров – американската певица Никол Шерцингер, коментира

...
Гаджето на Григор Димитров – американската певица Никол Шерцингер, коментира
Коментари Харесай

Никол коментира слухове за Григор и разкри защо се раздели с Хамилтън

Гаджето на Григор Димитров – американската певица Никол Шерцингер, разяснява пред в. „ Сън “ слуховете, че двамата са били разграничени. Тя загатна и за повода за прекратяването на връзката й със международния първенец във Формула 1 Люис Хамилтън.

„ Все още сме дружно. Тези клюки не дават отговор на истината “, е късият коментар на 39-годишната Шерцингер.

„ Аз съм момиче, което обича да обича. В края на деня аз съм едно огромно и сладко сърце. Когато се приписвам на една връзка, го върша напълно “, призна американската певица.

Тя не отклони и въпросите по отношение на предходната си любовна спекулация – с Люис Хамилтън, която завърши през 2015 година.

„ Това беше връзка, която продължи близо седем години. Не обичам да се продънвам в нещата, с които се заемам. Затова направих всичко допустимо, с цел да запазим връзката, само че от време на време разбираш, че нещата просто не е трябвало да се случат. “

„ Като дами ние се обричаме на обич към другия човек и даваме всичко за него. Но от време на време другата страна – мъжът, работи прекомерно егоистично. Повече мислят за себе си. Правят единствено това, което е добре за тях, а в това време ние се отдаваме напълно. Когато стартираме да вършим взаимни отстъпки с усещаха си, тогава е по-добре да създадем оценка на нещата и да теглим чертата “, добави Никол Шерцингер.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР