Гаджето на Димитър Рачков – Анита Димитрова, преди дни чукна

...
Гаджето на Димитър Рачков – Анита Димитрова, преди дни чукна
Коментари Харесай

Анита на Рачков отпразнува 23 години с мексиканско парти в къщата му

Гаджето на Димитър Рачков – Анита Димитрова, преди дни чукна 23 години. Мацката спретна шумно празненство в мексикански жанр през уикенда, което се организира в двора на палата на артиста. Купонът беше плажен, към басейна на комика, като първо гостите бяха посрещнати с мексикански коктейли, а по-късно кетъринга беше изискан в същата тема, видя „ Уикенд”.

Силиконката бе заложила на блестящо червен тоалет, смесен с голямо сомбреро. Партито бе украсено с доста розови фламинго и балони във формата на ананас и кокос. Всички посетители на Анита бяха почели концепцията й, като се бяха барнали в мексикански жанр, единствено обичаният й Димитър се бе навлякъл с черен елек, макар юнската горещина.
„ Той е на години, несъмнено му е студено и пази кръста” – разясниха го в обществените мрежи. Рожденичката разгласява единствено едно селфи с артиста, който по персонална карта по-скоро приляга за татко, само че не и за гадже.

Анита се залюби с тв водещия едвам на 21 години, като двамата са дружно от 2 лета. Блондинката живее в баровския дом на артиста, който се намира в затворен комплекс в столичния кв. „ Симеоново”. Хасковлийката се беше постарала за празника си, като бе наела специфична празненство организация, която да декорира на всички места в екзотични цветове, а самата тя бе прекарала няколко часа в козметичен салон, където й бяха създали кукленски букли и опушен грим. На фона на многото честитки и похвали от свои другари и родственици обаче, Анита получи и много рецензия. Масово хората считат, че Димитрова наподобява надалеч по-голяма от нежната си към момента възраст.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР