Гаджето на дилъра Георги Жеков- Вивиан, беше отново арестувана за

...
Гаджето на дилъра Георги Жеков- Вивиан, беше отново арестувана за
Коментари Харесай

Гаджето на дилъра Георги Жеков –Вивиан задържана за разпространение на дизайнерска дрога

Гаджето на дилъра Георги Жеков- Вивиан, беше още веднъж задържана за разпространяване на опиати, научи TrafficNews . След акция на криминалистите, в дома на 23- годишната пловдивчанка са били конфискувани 40 грама синтетични канабиноиди, същите които съставляват прахуляк или паста. Според осведомени това количество може да бъде обработено до 1кг „ чай”, който тя е разпространявала.

Мащерка, напръскана с бял прахуляк от Китай - това е една от рецептите за изработката на „ чай” за пушене. Този вид дрога, наричана „ дизайнерска” се избира от младите, тъй като е евтино и има по-силен резултат от марихуаната.

Прахът се поръчва най-често от уеб сайтове в интернет. Веществото се разтваря в метанол и се пръска върху изсушена мащерка или различен тип фалшификация, като това става токсично за мозъка.

Припомняме, че Вивиан и гаджето й Георги Жеков бяха задържани преди 6 месеца при наркосделка с амфетамини, чийто адресат е бил дилър от бандата на небезизвестния Радо Дилъра. При извършената акция беше арестуван също доставчика на опиата, който се оказал мъж, обвързван с бандата на " Наглите ". Георги към момента е в пандиза, като видно Вивиан поддържа бизнеса.

Младата дама е арестувана в период от 72 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР