Гадателката на Силвио Берлускони - Теодора Стефанова прогнозира в ефира

...
Гадателката на Силвио Берлускони - Теодора Стефанова прогнозира в ефира
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони огласи коя партия ще спечели изборите у нас

Гадателката на Силвио Берлускони - Теодора Стефанова предвижда в ефира на Нова тв, че нов президент тази година ще изберем посредством балотаж, а борбата ще е оспорвана.

"Виждам 6 партии в Народното събрание. Много малко няма да доближи на Българска социалистическа партия, с цел да стане първа политическа мощ. Социалистите ще са съвсем изравнени с ГЕРБ, само че водещата партия ще си остане както до момента ", счита Стефанова.

"2021-а ще е на взаимни отстъпки и връзки. Всички, за положителното на България, ще забележим по какъв начин политиците ни ще седнат дружно на масата ", сподели тя.

"Ще има съревнование сред Движение за права и свободи и Слави Трифонов за третото място. Ще има напрежения и кавги около изборите. Ще има обвинявания от една към друга партия. Ще има стремежи за анулиране на изборите ", добави Стефанова.

По думите й партията на Слави Трифонов обаче ще стане трета политическа мощ.

"Патриотите също ще са част от новото държавно управление. Те ще са в коалиция с ГЕРБ и ще ръководят. Ще има шарена и мощна съпротива - Триото, Мая Манолова и Българска социалистическа партия. Тези хора няма да съумеят да са водеща мощ и ще подлагат на критика ", счита Стефанова.

"Ще бъдем изправени пред избори в спорта. Ще се кандидатират забавни имена за началник на Българския футболен съюз. Ще има балотаж и равнене. Всичко ще бъде доста променено с правила и нов модел на ръководство ", сподели тя.

"Предстои значима годна и за националния тим. С Ясен Петров и екипът му, националите ще оправдаят доверието ", сподели тя.

"Моята прогноза и предопределение към всички вас е да не се опасяваме и да създадем по този начин, че дружно да се обединим, да извървим този път и да излезем от този тунел, да забележим светлина, която в действителност ще ни върне към естествения метод на живот - да се имунизираме и по този начин последователно ще можем да прегръщаме обичани и близки хора.

Да се върнем, да пътуваме, да бъдем дружно и да не се тормозим, че можем да бъдем приносители на този вирус и да заразяваме хората. Ще бъдем доста по-добре, по-спокойни и по- защитени.

Наистина би трябвало да благодарим на науката, че това за толкоз малко време съумяха да основат и да създадат чудеса с няколко типа от тези ваксини ", съобщи персоналната врачка на Берлускони.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР