Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова ще ни разкаже гледат ли

...
Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова ще ни разкаже гледат ли
Коментари Харесай

Теодора Стефанова: Извънземните обичат да гледат футбол

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова ще ни опише гледат ли извънземните футбол, по какъв начин съумяват да предскажат футболните срещи и какво тъкмо споделя Унилсън за Мондиал 2022 година Известната в целия свят с точните си прогнози българка ще показа с нас и какви изненади можем да чакаме на Световното състезание и ще стигне ли тимът на Кристиано Роналдо до край.

Теди, ти си един от най-хубавите спортни коментатори и предсказатели на футболните срещи, разкажи ни по какъв начин се възпламени по футбола?

- Идеята да се занимавам с футбол се роди няколко дни откакто се разсъниха от кома. Започнах последователно да се възвръщам, откакто ми беше изчезнала паметта, и до момента в който се разхождах във фоайето на болничното заведение видях да дават мач по тв приемника. Срещата беше сред Левски и ЦСКА и тогава Унилсън стартира да ми приказва да виждам добре този мач, тъй като това ще е бъдещата ми работа. Тогава не обърнах доста внимание на тези думи. Минаха много години по-късно и по този начин се случи, че през 1989 г участвах за първи път в най-гледаното италианско предаване на Маурицио Констанцо по канал 5 в малкия екран на Силвио Берлускони.

Започнах да върша съвещания на хората и най-впечатлен беше спортният шеф на известното тогава спортно предаване „ Процесът на Бискарди " - Алдо Бискарди. Казах му много персонални неща и че се занимава с футбол и той остана доста впечатлен. Тогава ме попита по какъв начин е Унилсън и харесва ли футбола и си спомних за думите на извънземното ми в коридора на болничното заведение, че ще работя това нещо и ще се занимавам с футбол. На идната вечер ми предложи да вземам участие в спортното му предаване и по този начин останах пет години там.

Унилсън обича ли да гледа фитбол, по какъв начин се роди концепцията да те насочи към този мъжки спорт ?

- Извънземните обичат да гледат всевъзможен спорт, само че най-вече харесват футбола. Голямо наслаждение да се гледа с тях. Унилсън доста ме зарежда и успокоява, до момента в който гледаме мач и по този начин се стоварвам след под напрежение ден. На работа вървя на драго сърце, тъй като е огромна страст всичко. Така преди години ме бяха изпратили на стадиона дружно със спортните публицисти да предаваме и разясняваме мачовете и беше необикновено преживяване.

Извънземните играят ли футбол?

- Извънземните са тип сила и те не могат да играят футбол като нас хората, само че схващат доста от тази игра и ми оказват помощ. Преди да стартира дадена футболна среща, извънземните ми дават цялостна картина с разбор на мача. Аз като елементарен човек, който в никакъв случай не се е занимавал с футбол и не съм готова механически, не бих могла да знам тези неща, в случай че не ми ги споделя Унилсън. Благодарение на него съм си извоювала към този момент 30 години да бъда на екран във футболни излъчвания.

Унилсън ми споделя в коя минута ще се открие резултат, по какъв начин ще се развие мача, ще има ли дузпи, кой ще има червен картон и ще има ли анулиран гол. Казвал ми е даже какъв брой ъглови гола ще има по време на срещата и кои футболисти ще бъдат заменени. Унилсън доста ми оказва помощ и когато открият трансферния прозорец за футболистите и ми споделя кой футболист къде ще отиде. Дори доста футболни мениджъри ме търсят за съвет и прогноза по кое време и кой футболист е добре да вземат.

Имат ли проекти извънземните за бъдещето на футбола и какви са те?

- Извънземните оказват помощ доста за смяната на футбола. Тя ще се промени най-вече механически и ще стартира да се играе все по съвременен футбол. В бъдеще освен гения ще е значим на даден футболист, а и по какъв начин се е построил от дребен, каква дисциплинираност е имал. С наличието на извънземния разсъдък ще се ускори и отговорността на самите треньори.

Извънземният разсъдък вълнува ли се от международното състезание в Катар? Според тях за какво Катар отпаднаха толкоз рано?

- Катар отпаднаха по този начин бързо от Световното състезание, тъй като нямат към момента тази техническа подготовка и не им стигнаха силите до края. Трябва да признаем, че имаше моменти, в които се бореха и се стараеха да основат положения да означават гол, само че играта им беше много разпокъсана. Отборите против които играеха бяха на друго равнище, доста добре механически готови и с положително футболисти. В бъдеще може би ще съумеят да основат един добър народен тим и да привлекат много футболисти.

Луис Енрике желае тимът му да е първи, ще стигне ли Испания до край?

- Испания не я виждам на край. Играха добре и потеглиха много мощно, само че по-късно играта не им се получаваше. В бъдеще виждам огромен капацитет на този тим. Унилсън и аз доста съжаляваме, че няма да стигнат до финала. Те обаче в бъдеще ще стигнат до финала на Европейското състезание и даже може би ще го завоюват и не са изобщо за подценяване.

Какви са прогнозите за Португалия?

- Те ще бъдат едни от любимците. Именно Кристияно Роналдо ще означи още решителни голове и ще помогне на тимът си да върви напред.

Има ли изненада, която можем да чакаме на Световното състезание и каква е тя?

- Голяма изненада беше, че Германия отпадна от Мондиал 2022г. Предстои Мароко и Хърватия да покажат своя капацитет и да ни изненадат прелестно.

Автор: Сибила Кусева
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР