Гадателката Адриана, която е първият мъж в България, който се

...
Гадателката Адриана, която е първият мъж в България, който се
Коментари Харесай

Гадателката Адриана скочи срещу идеята за трети пол

Гадателката Адриана, която е първият мъж в България, който се трансформира в жена, скочи против концепцията за трети пол. Бившият преподавател, който през днешния ден се изявява като гадателка, е твърдо срещу основаването на голям брой нови полове.

„ Против еднополовите бракове съм и не съм съгласна да се позволи съществуването на стотици типове полове”, съобщи русокоската. Адриана Миронова е първата жена в България, която сменя пола си.

През 1992 година след 20-часова интервенция учителят Андрей към този момент е с отстранени мъжки полови органи и е трансфорат в същинска жена. Операцията е излъчена по малкия екран и е сензационна за своето време. А през днешния ден Адриана е твърдо срещу всевъзможни трети полове, еднополови бракове и други сходни дейности, написа в. "България през днешния ден ".

„ Не може да го решиш и да стане. Преди години аз изпитах неистови болки, до момента в който стана жена, а на днешно време всеки се трансформира, в каквото си изиска без проблем”, разяснява пророчицата.

Мнението й е, че половете са два–мъжки и женски. И всеки различен би трябвало да е неразрешен. Освен това тя прикани да се обърне повече внимание на убийствата и самоубийствата, а не на Истанбулската спогодба.

Признава, че не е участвала на нито един прайд, тъй като не вижда мястото си там. Адриана разбули и друга мистерия–че ще става баба. „ Наскоро се видях с щерка си и не видях да има стомах. Де да беше така”, смее се 53-годишната жена.

Адриана добавя също, че няма мъж до себе си, само че и не търси. „ Вече отмина моето време, пък и мъжете, които одобрявам, се намират единствено в романите, които чета”, споделя непретенциозно някогашният преподавател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР