Гадаенето по линиите на ръката е много интересно и увлекателно

...
Гадаенето по линиите на ръката е много интересно и увлекателно
Коментари Харесай

Ако не знаете как се гледа на ръка, то можете на научите всичко

Гадаенето по линиите на ръката е доста забавно и увлекателно занятие, само че изисква самообладание и известни знания.
Малко прочут факт е, че се гадае по дейната ръка на съответния човек. Ако сте десничар, ще разгледате дясната ръка. В случай че сте левичар, тогава ориста ви е маркирана върху лявата ръка.

Най-важната линия върху дланта е кривата на сърцето. Всяко гадаене започва точно от нея, тъй като тя носи главната информация за индивида. Обикновено линията стартира от средата на дланта – точката, с която се нанасят каратистките удари (точка I на снимката).
Завършва в зоната против междинния пръст и показалеца (точка II на снимката). Гадаенето се прави съгласно точното мястото, на което приключва кривата. Възможни са три разновидността:
Първи вид: линията на сърцето приключва сред  средния пръст и показалеца. Хората с такава крива са открити, сърдечни и отзивчиви.

Те оказват помощ на другите и вършат доста добрини. Обичат да подаряват – средства, време и обич. Хубавото е, че умеят да не не помнят за себе си. Хората с линия на сърцето сред двата пръста са уравновесени и постоянни персони.

Втори вид: линията завърша против междинния пръст. Хората с изместена към междинния пръст линия държат повече на себе си, в сравнение с другите. Те внимават постоянно да са задоволени и нищо да не им липсва.

Собствената персона заема първостепенно значение. Едва когато персоналните проблеми са решени, хората от този вид могат да извърнат внимание и на непознатите тегоби. Те не отхвърлят помощ или поддръжка, само че единствено в случай че имат време за щедрост.

Трети вид: линията приключва против показалеца. Притежателите на сходна крива са склонни към перфекционизъм. Те изискват от себе си да бъдат идеални и съвършени. Същото изискват и от близките. Склонни са на крайности.

 

fakto.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР