Габровци скърбят за четиримата свои съграждани, които загинаха при тежка

...
Габровци скърбят за четиримата свои съграждани, които загинаха при тежка
Коментари Харесай

Габрово обяви 28 август за ден на траур заради гибелта на четиримата жители на града

Габровци скърбят за четиримата свои съграждани, които починаха при тежка злополука.

За ден на печал на територията на община Габрово е разгласен 28 август. Това заяви кметът на регионалния град Таня Христова, съобщи Българска телеграфна агенция.

В рамките на траурния ден всички национални и общински флагове ще бъдат свалени на половина, уточни още кметът.

„ Изразявам своето надълбоко страдание за трагичния пътен случай, при който беше лишен живота на четирима наши съграждани и сервирам своите най-искрени съболезнования на техните близки и другари. Думите са безсилни да утешат скръбта за такава тежка загуба, изключително когато изпращаме младежи “, съобщи Христова.

При случай станал сред лек и товарен автомобил на влажен път нощес на основния път София – Варна, на място починаха лидерът и трима пасажери от колата, на възраст 18, 51 и двама на 47 години, от Габрово. Още един бе откаран в ловешката болница. Той е без заплаха за живота, с гръдна контузия, осведомиха от Центъра за незабавна здравна помощ в Ловеч.

Организацията на последователите на Професионален футболен клуб „ Левски “ (ПФК „ Левски “) в Габрово „ Сините Габрово “ насочиха зов за набиране на средства, които да бъдат предоставени на фамилиите на починалите и потърпевши в злополуката последователи на ПФК „ Левски “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР