Габровските младежи ще имат собствен подкаст. Идеята се роди по

...
Габровските младежи ще имат собствен подкаст. Идеята се роди по
Коментари Харесай

Младежки център Габрово обявява кастинг за водещ на подкаст

Габровските младежи ще имат личен подкаст. Идеята се роди по време на Gabrovo Innovation Camp предишния месец и по нея се работи интензивно благодарение на Младежки център-Габрово.

В групата участваха младежи от габровските учебни заведения, студенти от Технически университет Габрово и Софийски университет „ Св. Климент Охридски “, представители на Терапевтичен център „ Свети Илия “, представители на ФК Янтра и Имка.

Подкастът към този момент си има лично име – BANDA – и лого. Ще употребява студиото на предаването „ Часът на Габрово “, което се намира в постройката на Община Габрово и ще развива тематики, свързани с младежкото предприемачество, образованието, взаимоотношенията сред хората, самоусъвършенстването, спорта, музиката. Ще кани забавни посетители и ще следи за разнообразни начинания, които биха били потребни на младежите. BANDA може да бъде както слушан, по този начин и гледан.

Какво е подкаст?

Подкастите са аудио- или видеопредавания, налични онлайн. Потребителите имат избор да ги слушат или гледат в комфортно за тях време, на комфортен за тях преносител, а това ги прави все по-популярни по целия свят. Изброихме близо 100 български подкаста, които основават наличие в най-разнообразни тематики – политика, комедия, технологии, завършения и пътешествия, женско водачество, спорт, даже Формула 1 и домашно пивоварство.

BANDA е съвсем подготвен да започва, а сега Младежки център Габрово интензивно търси негов водещ и екип. Кастингът ще се организира на 30 ноември от 18.00 часа в зала „ Възраждане “, а искащите могат да се запишат със известие във Facebook или Инстаграм профилите на Младежкия център.

Търси се забавен и разпален по медиите човек, който приказва свободно, харизматично и увлекателно! Разбира се – в младежка възраст – 15-29 години!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР