Габровски беше използван. Това каза в интервю за предаването Денят

...
Габровски беше използван. Това каза в интервю за предаването Денят
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Николай Габровски беше използван


Габровски беше употребен. Това сподели в изявление за предаването " Денят онлайн " Рамадан Аталай от Движение за права и свободи.

Според него днешният парламентарен ден е станал исторически от позиция на негативизма. " Политичесите обединения не откриха сили в себе си да водят разговора, който хората чакат. Не бяха положени задоволително старания от страна на ГЕРБ да имат онази информационна просвета да седнем на масата и да прегледаме седемте целта, които ни показа Габровски ", добави той. 

" Аз имам положителни връзки с проф. Габровски. Изборът беше доста прецизен и верен. ГЕРБ не можаха да надскочат Аз-а на водача си. Ако бяха го оставили в операционната зала, щеше да откри доста по-добър метод да реагира в обстановката. ГЕРБ позволиха грешката, че го оставиха самичък да се бори на политическата сцена. Той откри министри, които със знанията си са се потвърдили в сферата си. След като Борисов не направи всичко належащо, с цел да се наложи това държавно управление, видяхте резултатите през днешния ден. Габровски беше употребен. Той е популярен мъж с огромна отговорност. Последния път, когато излезе на трибуната, сподели жар и угриженост за България ", уточни още Аталай. 

Според него, е било необходимо през днешния ден да има държавно управление. " Нещата към този момент са в друго русло. Очакваме идната стъпка на президента ", добави депутатът. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР