Габрово. Областният председател на БСП - Габрово и член на

...
Габрово. Областният председател на БСП - Габрово и член на
Коментари Харесай

Габрово: Областният председател на БСП Николай Григоров присъства на Панихида на Братската могила в памет на загиналите за Освобождението

Габрово. Областният ръководител на Българска социалистическа партия - Габрово и член на Народно събрание на Българска социалистическа партия Николай Григоров участва на Панихида в памет на починалите за Освобождението, която се състоя на Братска могила до храм „ Успение на Света Богородица ” и сервира цветя, във връзка 140 години от Освобождението на България. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “ Кристина Сидорова участва на тържественото издигане на българското знаме на пл. “Възраждане ” в Габрово във връзка 140 години от Освобождението на България.
След това националният представител от Българска социалистическа партия се включи в честването и формалната стратегия в подножието на на връх Шипка, и сервира венец пред Паметника на Свободата, в символ на благодарност към подвига на починалите.
“Свободата се поставя единствено на този, който може да поеме отговорностите, които тя носи ”, сподели Сидорова и добави, че свободата е знак на достолепието ни като народ.
Народният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Илиян Тимчев и кметът на Берковица инж. Милчо Доцов сервираха цветя на Паметника на съветските освободители на града. „ С почитта, която отдаваме на героите – освободители демонстрираме нашата благодарност и поклонение “, сподели депутатът – социалист.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР