Габрово. България никога не се е намирала в по-върхова форма

...
Габрово. България никога не се е намирала в по-върхова форма
Коментари Харесай

Георг Георгиев, ГЕРБ: България никога не се е намирала в по-върхова форма във външно политически план

Габрово. България в никакъв случай не се е намирала в по-върхова форма във външнополитически проект. Няма значим въпрос от дневния ред на Европа, в който България да не взе участие. Регионалното ни водачество е налице. Във всички срещи, свързани с Балканите и процесите, които текат в тях, водеща фигура е българският министър председател Бойко Борисов. Това съобщи в Габрово заместник-министърът на външните работи и ръководител на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ, оповестиха от пресцентъра на партията .
По думите му европредседателството ни дава опция да станем още по-видими, както и в случай че някой към момента се съмнява в нас, да потвърдим, че няма съображение за това. „ Ако искаш да бутнеш държавното управление си по време на Председателство, значи че искаш да бутнеш страната си. Една съпротива не може да търси единствено борба, би трябвало да бъде и градивна “, разяснява още Георг Георгиев.
Той беше безапелационен, че по индикатори миграционният напън на българо-турската граница е невисок. „ Ние знаем, че няма стена, която да не може да бъде съборена или стълба, която да се окаже по-висока от стената, само че сме потвърдили, че сигурността на нашата граница е висока и това се знае и цени в Европа “, акцентира зам.-министърът на външните работи.
Той дефинира двустранните връзки с Република Македония като исторически и беше безапелационен, че е оптимист по повод присъединението на България към Шенген.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР