Габриела Петрова съсипа Виктор Стоянов и го обяви за мъж,

...
Габриела Петрова съсипа Виктор Стоянов и го обяви за мъж,
Коментари Харесай

Габриела от „Ергенът“ наплю Виктор! Бил пасивен, не можел да сваля

Габриела Петрова унищожи Виктор Стоянов и го разгласи за мъж, който не е за нея!
Отпадналата в снощния епизод от „Ергенът“ Габриела Петрова разкри детайлности за продукцията и най-много за основния воин Виктор Стоянов. Блондинката, която във визитката си сама се изкара доста меркантилна, не се изрече по никакъв начин ласкаво за 31-годишния фитнес инструктор.



Габриела разказа Виктор като мъж, който чака да го смъкват и не може да ухажва една жена. Като цяло за нея той е прекомерно въздържан, а такива мъже не й харесвали.

„Аз съм привикнала мъжът да поема самодейността. Виктор не е моят човек, той чакаше ние да го сваляме“, сподели Габи в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

По думите й излиза, че до момента Виктор единствено е стоял и е чакал да го смъкват, разчитайки единствено на външния си тип. Така се е сдобил с всичките си гаджета.

Самата Габриела обаче очевидно не пожела да каже същинската причина да не си падне по Виктор. А тя е, че той не е паралия, а русокоската си пада единствено по такива.

Ергенът е елементарен фитнес инструктор, въпреки и да е на мениджърска позиция във фитнеса. Не е зле финансово, само че несъмнено не може да обезпечи охолството, на което Габриела е привикнала.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР