Габриела Петрова няколко пъти беше близо до преодоляването на границата

...
Габриела Петрова няколко пъти беше близо до преодоляването на границата
Коментари Харесай

Габриела Петрова пред Sportal.bg: Сега тръгвам от едно по-горно стъпало

Габриела Петрова няколко пъти беше покрай превъзмогването на границата от 14 метра в тройния скок през този сезон, само че по този начин и оставаше сантиметри под нея. Вчера на интернационалния атлетически шампионат “Пловдвив” сребърната медалистка от еврошампионата в зала в Прага през 2015 година завоюва с 14.19 м и покри норматива за присъединяване на Световното състезание в Лондон от 4 до 13 август.

Веднага след надпреварата възпитаничката на Атанас Атанасов даде особено изявление за Sportal.bg, в което разкри какви са идващите ѝ цели през сезона, защо ще се бори на планетарния конгрес в Лондон и други любопитни детайлности.

“Вече съм малко по-спокойна и щастлива, по-устремена и по-нахъсана. Много благодаря на цялата аудитория. Няма по какъв начин да не ти падне камък от сърцето, макар че постоянно съм била на мнение, че нормативите не би трябвало да са нещо, което да ме тормози, само че тази година по този начин се случиха нещата. Може би поради дългото неявяване от пистата, ми трябваше повече време. Сега към този момент потеглям от едно по-горно стъпало”, сподели Петрова пред Sportal.bg.

Цялото изявление със скачачката ни може да видите във видеото по-долу:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР