Габриела Медарова е сътворила катастрофата с 11-те коли в Пловдив

...
Габриела Медарова е сътворила катастрофата с 11-те коли в Пловдив
Коментари Харесай

Шокиращо: Танцьорката Габи ударила 150 грама водка, но помела колите, за да си отмъсти на...

Габриела Медарова е сътворила злополуката с 11-те коли в Пловдив под прочувствен афект. Същата вечер не й били платили хонорара в заведението, в което танцува, а на всичкото от горната страна я глобили със 100 лв. поради дребно нарушаване. Тя е пила към 150 грама водка в същото заведение, в което работи и не го отхвърля, разяснява в правосъдна зала юристът на Габи Орлин Търновалийски, съобщи кореспондент на БЛИЦ.

След като си е тръгнала с джипа на приятеля си, Габриела е отишла да комплекс Оазис, където живее и е провокирала всеобщото меле.

Ексклузивно в БЛИЦ! Срам и срам: Танцьорката Габриела пробвала да натопи майка си, само че все пак отърва решетките!

Една от помлените коли е нейната. Когато на място отишъл проверяващият служител на реда не е усетил момичето да му мирише ма марихуана. Самата Габи е споделила, че е пушила такава цигара, само че след злополуката.

Държавното обвиняване изиска непрекъснат арест и с безпокойство, че тя може да се укрие и да извърши ново закононарушение. Съдът обаче реши, че момичето има непрекъснат адрес и няма по какъв начин да се укрие.

Първо в БЛИЦ! Танцьорката Габриела, която опустоши 10 коли, се появи неглиже в съда, само че на влизане... (УНИКАЛНА СНИМКА)

Самата Габриела, която се разплака пред съда, сподели че доста съжалява и че в никакъв случай повече няма да кара, даже да й върнат отнетото удостоверение за правоуправление.

От съда стана ясно още, че Габриела имала санкция за нарушаване на пътя като водач от март месец и не я е платила.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР