Габриела Донева придружи баща си - служебния премиер Гълъб Донев

...
Габриела Донева придружи баща си - служебния премиер Гълъб Донев
Коментари Харесай

Дъщерята на Гълъб Донев с разказ за коронацията на Чарлз III: Роклите ми бяха на световно ниво

Габриела Донева придружи татко си - служебния министър председател Гълъб Донев на коронацията на Чарлз Трети. Тя е признателна за жеста на татко си, който поканил нея вместо майка й. Момичето е приключило и работило в Англия, стана ясно от описа й пред bTV.

" Случва се един път в живота, беше доста особено за мен, имаме доста мощна връзка с татко ми ", описа Габриела седмица след събитието, фокусирало погледите на целия свят.

Нямало специфичен дрескод като цвят, само че кралят желал нещата да са по-обрани и надлежно търсили два тоалета, които да са коктейлни, само че дневни. Тя ги поръчала на София Борисова и на място оценила, че българската дизайнерка е на международно равнище. " Убедих се в това ", безапелационна бе младата дама.

Разбира се, покрити колене, покрити плещи, затворени обувки, споделя още премиерската щерка. Първо имало коктейл в двореца, на идващия ден била и самата коронация. " Няма медии, няма фотоси, нямаме телефони ", разказва още младата жена.

Най-вълнуващо за нея в действителност било да се срещне с цар Симеон и брачната половинка му Маргарита, които бяха специфични посетители на новия английски крал, тъй като от дребна си представяла като баснословен свят този на българското царско семейство.

Габриела е приключила в Англия, отпътувала да учи там едвам на 18 година " Беше ми значимо да съм в Лондон - град с големи благоприятни условия, отидох да изучавам за бакалавър по креативно писане ", споделя тя. В университета й споделили, че може да добави още една компетентност и тя избрала спектакъл. След първата година отпътувала на специализация в Лос Анджелис - актьорско майсторство за кино. Но осъзнала какъв брой надалеч е техният свят от нашия и по тази причина се върнала в Европа.

В Лондон работила в кастинг организация, представлявала доста модели на Седмицата на модата, както и по планове в Милано и Дубай.

" От доста дребна желая да имам моята фамилна среда ", изяснява Габриела за какво се връща. В Лондон не била средата, в която желае да има семейство. Прибира се и още на другата година ражда сина си, който в този момент е на 1 година и 9 месеца. Родих в разгара на коронавирус с маска, усмихва се Донева.

В момента поддържа блог за развъждането на деца, дава препоръки въз основата на голямото количество литература, която по личните си думи изчела.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР