Габриела Донева, дъщеря на служебния премиер Гълъб Донев, която е

...
Габриела Донева, дъщеря на служебния премиер Гълъб Донев, която е
Коментари Харесай

Дъщерята на Гълъб Донев: Изключително съм му благодарна, че отидох на коронацията

Габриела Донева, щерка на служебния министър председател Гълъб Донев, която е учила в Англия и придружи министър-председателя на коронацията на крал Чарлз Трети, описа пред , че е извънредно признателна за жеста на татко си. 

" Случва се един път в живота, беше доста особено за мен, имаме доста мощна връзка с татко ми ", описа Донева седмица след събитието, на което министър председателят можел да заведе майка ѝ.  

По думите ѝ условията за облеклото са били не в посока цвят, а да са по-обрани, с покрити колене, покрити плещи и затворени обувки.

Първо имало коктейл в двореца, на идващия ден била и самата коронация. " Няма медии, няма фотоси, нямаме телефони ", разказва ограниченията в Кралството около коронацията младата жена. 

Най-вълнуващо за нея в действителност било да се срещне с цар Симеон и брачната половинка му Маргарита, които бяха специфични посетители на новия английски крал. От дребна си представяла " приказно " света на българското царско семейство. 

Габриела е приключила в Англия, където е отпътувала да учи на 18 година " Беше ми значимо да съм в Лондон - град с големи благоприятни условия, отидох да изучавам за бакалавър по креативно писане ", споделя тя. В университета ѝ споделили, че може да добави още една компетентност и тя избрала спектакъл. След първата година отпътувала на специализация в Лос Анджелис - актьорско майсторство за кино. Но осъзнала какъв брой надалеч е техният свят от нашия и по тази причина се върнала в Европа.

В Лондон работила в кастинг организация, представлявала доста модели на Седмицата на модата, както и по планове в Милано и Дубай.

" От доста дребна желая да имам моята фамилна среда ", изяснява Габриела Донева, отбелязвайки, че в Лондон не била средата, в която желае да има семейство. Прибира се и още на другата година ражда сина си, който в този момент е на 1 година и 9 месеца. " Родих в разгара на Коронавирус с маска ", усмихва се Донева. 

В момента поддържа блог за развъждането на деца, дава препоръки въз основата на голямото количество литература, която по личните ѝ думи е изчела.

Инфо: dir.bg

Тагове: Гълъб Донев Габриела Донева Англия коронация Чарлз III жест
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР