Габриела Димитрова и Деница Елисеева се класираха за полуфиналите на

...
Габриела Димитрова и Деница Елисеева се класираха за полуфиналите на
Коментари Харесай

Габриела Димирова и Деница Елисеева са на полуфинал за Купа „Странджа”, Станимира се оттегли

Габриела Димитрова и Деница Елисеева се класираха за полуфиналите на боксовия шампионат Купа „ Странджа ”, който се организира в столичната зала „ София ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Димитрова, която е бронзова медалистка от Европейските игри в Минск, надигра мъчно Тетяна Коб от Украйна в категория до 51 кг с неединодушно съдийско решение (3-2). Утре тя ще срещне американката Вирджиния Фуч. Европейската шампионка от София 2016 Деница Елисеева беше надалеч по-категорична и съкруши Амелия Мур от Съединени американски щати при 60-килограмовите с единомислещо съдийско решение (5-0). В спор за място на финала на следващия ден българката ще срещне Кели Харингтън от Ирландия.

Носителката на Купа „ Странджа ” от предходната година Станимира Петрова не излезе за днешния си 1/4-финал, защото страда от грип.

„ Понякога желанията и действителността се разминават. За страдание съм болна и няма да мога да продължа присъединяване си на шампионат „ Странджа “, изясни Станимира посредством профила си във Facebook. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР