Габриела Бланко от Ергенът си създаде доста хейтъри, но и

...
Габриела Бланко от Ергенът си създаде доста хейтъри, но и
Коментари Харесай

Мастурбацията ѝ е чужда: Габриела Бланко не изпитва страх от самота, но страда от депресии

Габриела Бланко от " Ергенът " си сътвори много злобари, само че и почитатели. Инфлуенсърката е супер дейна в обществената мрежа, където дава отговор на всевъзможни мнения и въпроси.

Именно в Instagram Габи дава отговор още веднъж на въпроси от почитатели, където разкри някои елементи за себе си. Наскоро разбрахме, че Габи има личен онлайн магазин за облекла, от който си изкарва прехраната.

Виж още: Директно от най-красивата джамия в света: Объркаха Преслава с арабска принцеса

 

Новоизлюпената риалити звезда не разкрива има ли мъж до себе си сега, само че не крие, че не ѝ липсва внимание от трана на мъжкия пол. Не се плаши от самотата, само че Габи показа, че много пъти е изпадала в депресивни положения. Силиконката не показа повече елементи, само че се надяваме, че злобарите няма да ѝ нарушат салдото, който е изгладила.

Виж още: В Тайланд е горещо! Мирела от " Игри на волята " не помни за облеклата, чувствала се свободна 

 

Габи разкри обаче, че не е от девойките, които обичат да мастурбират. Известен факт е, че мастурбацията е нещо, което практикуват повече мъже, само че някои дами са открити и не се срамят да признаят, че и те упражняват самозадоволяването, когато нямат сътрудник.

Виж още:  " Скоро ще лъсне що за стока е ": Валерия получи целувка от Евгени, само че завоюва националния яд

 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР