Габриел, синът на Александра и Даниел Петканови, навърши 3 години

...
Габриел, синът на Александра и Даниел Петканови, навърши 3 години
Коментари Харесай

Синът на Алекс и Дани Петканови навърши 3 годинки

Габриел, синът на Александра и Даниел Петканови, навърши 3 години на 30 януари. По този мотив щастливата майка показа няколко фотоси от специфична фотосесия в Instagram.

" Честит Рожден Ден, Габриел! Благодаря, че ме подари с достойнството да бъда твоя майка. Ти си извънредно дете! Ти ми даде цел в живота и ти благодаря, че ме караш да се усещам горда и щастлива всеки ден. Преди известно време на въпроса: " Какъв ще станеш като пораснеш? ", Габриел ми отговори: " ЧОВЕК! " Пожелавам ти да останеш добър ЧОВЕК вечно, без значение с какво те сблъсква ориста. Обичам те. "

Даниел Петканов също употребява обществената мрежа, с цел да засвидетелства любовта си към наследника си. Водещият написа прочувствен пост, който публикуваме.

" Аз съм от хората, които считат, че няма нищо по-логично от това, когато човек стане родител да пренареди целите в живота си. Затова и когато Габриел се появи преди 3 години на днешния ден на белия свят без да си натрапвам тази смяна, тя се случи от единствено себе си. Родителите имаме доста огромна отговорност към своето потомство, не е смешка работа това. Затова съм си сложил за цел да се опитам като негов татко да го науча най-малко на три съществени правила в живота: НЕ неистини, НЕ ненавижда и не казвай НЕ МОГА. Понеже аз съм ги правил и трите изброени и то в значително количество през живота си - знам по какъв начин съм се чувствал по-късно (обикновено изпитвам страдание, че съм го сторил). А съжалението е за слабаци, той би трябвало да бъде мощен, разбиращ, безрезервен и добър. И в този момент се сещам още нещо в този подтекст, което бих му споделял постоянно - ВСИЧКО е за положително. Дори неприятното. То е урок и освен това скъп. Животът е подарък, да е цветущ дребният Габриел и всички деца въобще! Те са чисти, те са отговорност, те са орис, те са живот! "

В Instagram профила на самия Габриел пък бяха споделени фотоси от празненството по случай 3-тия му рожден ден. То е било въодушевено от цирковото изкуство. Тематична украса, сапунени балони, фокуси, голяма торта и доста дарове.

От сторитата на Алекс прави усещане, че Дани може би не е участвал на купона на сина им. От известно време се носят клюки, че още веднъж има дрязги сред тях, само че досега двамата не са коментирали тематиката.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР