Габриел премиер, но и нов външен министър за ГЕРБ. Това

...
Габриел премиер, но и нов външен министър за ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Габриел премиер, но и нов външен министър за ГЕРБ

Габриел министър председател, само че и нов външен министър за ГЕРБ. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Веднъж желаят да употребяват комфорта на поддръжката на Движение за права и свободи, а след това ми приписват, че аз съм я осигурявал. Това няма да се случва повече. Днес споделих на Пеевски, че повече не желая никой дружно да идва при мен. Кирил Петков идва при мен дружно с Пеевски. Асен Василев и Йордан Цонев са неразделни. Не си приказвах два месеца с Петков, а Данчо Цонев ми го докара, с цел да се сдобрим ", добави Борисов.

По думите му на ротацията са се разбрали Мария Габриел и Денков да се сменят, като той да стане вицепремиер и министър на образованието. " Ако не желаят Мария

Габриел да е външен министър, ние сме подготвени да предложим различен претендент. Готов съм да отстъпя от доста неща, само че това е единственият вид ", добави той.

Борисов уточни, че през вчерашния ден е имал среща с премиера Денков, на която след това са пристигнали и Петков, и Пеевски. На нея са разисквани митингите на земеделците, както и енергетиката.

" Трябва да вървим напред, тъй като светът е във война, а има още доста неща да се свършат ", прикани Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР