Габриел Обертан е все по-близо до завръщане в . Вчера

...
Габриел Обертан е все по-близо до завръщане в . Вчера
Коментари Харесай

Обертан е свободен, приближава се до Левски

Габриел Обертан е все по-близо до завръщане в. Вчера офанзивният състезател разтрогна договора си с турския, заяви локалният уебсайт ajansspor.com. В неделя вечерта някогашният футболист на изигра последния си мач за този тим. Той бе титуляр при загубата с 0:4 в гостуването на и остана на терена през всичките 90 минути. Това бе 11-ият му турнирен дуел през акцията. След провалянето Ерзурум ББ се свлече на последно място в класирането. Габриел имаше контракт с турците до края на шампионата. Така че в случай че не бе разтрогнал договора си, Левски трябваше да извади трансферна сума, с цел да го вземе. А това сега не е по силите на клуба от " Герена ".

За идването на Обертан при " сините " оказва помощ интензивно някогашният им притежател Спас Русев. Бизнесменът даже призна, че работи по прехвърлянето. Именно Русев докара първия път Габриел на " Герена ". Това се случи през лятото на 2017 година. За година и половина в Левски Обертан изигра общо 59 мача във всички шампионати, в които осъществя 5 гола.
Французинът, който ще бъде черешката на тортата в селекцията на " сините ", няма да бъде единственият чужденец, взет през зимата. Има вид за завръщане в тима и на Милош Цветкович. В момента 30-годишният десен бек е част от, само че при предпочитание от негова страна ще може да напусне. Милош чудесно познава методите на работа на настоящия ментор на Левски, скогото се засече през есента на 2018 година. За два сезона при " сините " Цветкович изигра общо 57 турнирни мача.

Стоянович упорства Левски да притегли през зимната пауза не един, а двама флангови бранители. Очаква се те да му бъдат обезпечени от управлението. В момента финансовото положение на клуба е положително, откакто през предходната седмица бе подписан контракт с общоприет спонсор. С парите по договора " сините " заплатиха заплати на играчите, треньорския щаб и чиновниците на клуба.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР