Габриел Мартинели твърди, че Арсенал е набелязал Трент Александър-Арнолд и

...
Габриел Мартинели твърди, че Арсенал е набелязал Трент Александър-Арнолд и
Коментари Харесай

Габриел Мартинели се стреми да удари Трент Александър-Арнолд, след като идентифицира слабостта на Ливърпул

Габриел Мартинели твърди, че Арсенал е набелязал Трент Александър-Арнолд и дясната страна на Ливърпул по време на успеха с 3-1 на Емирейтс в неделя.

Въпреки всички атакуващи качества на Александър-Арнолд, терзанията по отношение на неговите отбранителни качества дълго време тегнеха над десния бек на Червените като черен облак. Онези, които не са уверени от възпитаника на академията на Ливърпул като бранител, надали са трансформирали мнението си, откакто са гледали по какъв начин топчиите надвиват над тима на Юрген Клоп в един вълнуващ дуел за купата.

Със задачата да запазят Мартинели безшумно, Александър-Арнолд не съумя да се оправи. Младият бразилец на Арсенал се наслаждения на може би най-хубавото си самостоятелно показване през акцията до момента и получи гол, който да покаже за напъните си.

След мача Мартинели разкри по какъв начин е бил той, дружно с останалата част от тима на топчиите наясно с насладата, която биха могли да получат, атакувайки десния отбранителен фланг на Ливърпул....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР