Габриел Мартинели е един от най-важните играчи на Арсенал през

...
Габриел Мартинели е един от най-важните играчи на Арсенал през
Коментари Харесай

Мартинели назова кой е истинският лидер на Арсенал

Габриел Мартинели е един от най-важните играчи на Арсенал през актуалната акция. От началото на сезона бразилският нападателен футболист е вкарал 4 гола и е записал 2 асистенции. Мартин Йодегаард е капитан на " артилеристите ", само че Мартинели назова кой за него е същинският водач на терена.

" Гранит постоянно споделя доста положителни неща - да продължаваме, да държим топката и да не стопираме да нападаме. Такива неща. Той постоянно е индивидът, който ни повежда на терена. Джака е необикновен човек. Може да видите какъв брой дава от себе си за тима и какъв брой се вълнува за мача и за играчите, той несъмнено е един от водачите ни.

След първия гол против Тотнъм, Джака ни събра и ни сподели да останем спокойни и ни увери, че ще вкараме още голове. За млади играчи като мен и Букайо Сака е значимо да има такива съотборници, които са водачи на терена ", разяснява Мартинели пред The Athletic.

Гранит Джака претърпя цялостен подем в последните месеци в Арсенал, откакто се говореше, че ще си потегля, губейки и капитанската лента, той съумя да се трансформира в една от най-ключовите фигури за Арсенал, като е записал 261 участия в мачове за " артилеристите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР