Габриел Жезус получи неприятен проблем с коляното по време на

...
Габриел Жезус получи неприятен проблем с коляното по време на
Коментари Харесай

Артета даде яснота за състоянието на Габриел Жезус

Габриел Жезус получи противен проблем с коляното по време на присъединяване си на Световното състезание през 2022 година и в последна сметка беше заставен да се подложи на интервенция. Той не е играл за " артилестите " от 12 ноември, само че се включи на цялостна тренировка, преди водачите във Висшата лига да създадат тъждество 2:2 със Спортинг в 1/16-финалите на Лига Европа.

" Ще се опитаме да не прибързваме със завръщането му. Трябва да създадем обективна преценка сред това, от което има потребност и по кое време е комфортно, както и да дадем на тима подтик, от който сигурно ще има потребност през идващите няколко седмици. Всичко върви добре, той също се нуждае от време, с цел да придобие тази убеденост и това физическо положение, което е належащо, с цел да се състезава със свободен разум и щом стане свободен да прави това, ние ще го хвърлим в борбата ", показа Артета.

Жезус взе участие в загрявката след мача след трагичната победа на Арсенал с 3:2 над Борнемут, която задържа " артилеристите " на пет точки на върха в таблицата на Висшата лига и ще има неспокойствие да се завърне в игра допустимо най-скоро, откакто означи пет гола за лондончани до момента в дебютната си акция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР