Габриел: ЕК ще публикува скоро следващия си доклад за борбата

...
Габриел: ЕК ще публикува скоро следващия си доклад за борбата
Коментари Харесай

Габриел: ЕК ще публикува скоро следващия си доклад за борбата с трафика на хора

Габриел: Европейска комисия ще разгласява скоро идващия си отчет за битката с трафика на хора
Европейска комисия ще разгласява скоро идващия си отчет за битката с трафика на хора. Това сподели еврокомисарят Мария Габриел на конференция „ Трафик на хора и киберпрестъпления: връзки, противопоставяне и предварителна защита ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Много значимо е един път жертвата излязла от този циничен кръг, един път съумяла да излезе от средата, която нанася такива непоправими последствия върху живота й, отивайки на друго място, да има опция тази част от предишното да не носи непрекъснато тегнеща сянка, пречеща й да напредва ” сподели Габриел. Би ми се желало и на европейско равнище да продължим да приказваме за тази нужда от ясна битка с противозаконното наличие, изключително обвързвано със половото принуждение, уточни още Мария Габриел.

Тя акцентира, че за нея остава доста значимо да продължат да приказват за тези тематики. „ Да си даваме равносметка, че новите технологии могат да бъдат извънредно мощен инструмент в ръка на трафикантите, само че може би тъкмо в това е и нашият късмет, да ги забележим като мощен инструмент за противопоставяне на трафика на хора и на формите, които той придобива и толкоз бързо еволюират дружно с новите технологии ”, съобщи тя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР