Габи от Игри на волята успя да стане фаворит на

...
Габи от Игри на волята успя да стане фаворит на
Коментари Харесай

Не жена-мечта, а трън в гащите: Габи от "Игри на волята" за новото гадже и реакцията на приятелките

Габи от " Игри на волята " съумя да стане любимец на феновете за негативно време, само че за жалост напусна шоуто прекомерно бързо. Тя изглеждаше като едно благо момиче с положително образование, за което драмите и свадите са нещо непознато. 

Вероятно точно по тази причина един от нейните близо 40 хиляди почитатели я дефинира като " жена-мечта ". Дали обаче това е по този начин? Ами... не! " Не жена-мечта, а бодил в гащите " - по този начин се самоопредели Габи пред своите почитатели. Въпреки това благодари за комплимента, въпреки че не описа за какво има такава самокритика.

Виж още: Изненада: Venci Venc' подвигна загадка женитба! Коя е дамата на сърцето му

Разбира се, една тематика нямаше по какъв начин да бъде подмината, защото е изключително настояща в последните дни към Габи - новият ѝ другар! Както към този момент ви разказахме, точно на 8 декември тя сподели индивида до себе си. 

За Антон, както се споделя той, не знаем прекалено много, като се изключи че е в действителност сериозен в залата и това му проличава. 

Та на Габи ѝ бе изработен комплимент, че си отива много с приятеля си, на което тя отговори по любопитен метод. Риалити звездата съобщи, че приятелките ѝ споделят, че най-сетне си е намерила секси гадже. 

Виж още: Party girl: Фолк принцесата сподели съвършената визия за новогодишен ваучър

Габи бе запитана и какво е възприятието да ти се обадят и да ти кажат, че ще участваш в " Игри на волята ". Красавицата показа, че в първия момент не е повярвала на ушите си.

Изображение: https://www.instagram.com/gabrielladimitrovva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР