Габи от Ергенът 2 се превърна в топ сензация в

...
Габи от Ергенът 2 се превърна в топ сензация в
Коментари Харесай

"Не съм проститутка": Набедиха Габи от "Ергенът" за ескорт, тя отрича

Габи от " Ергенът " 2 се трансформира в топ сензация в обществените мрежи. Едрогърдата силиконка е новото меме на годината, само че наподобява, че тя се любува на добитата популярност.

Инфлуенсърката, която не е ясно какво тъкмо инфлуенства, бе залята от рецензия. Едни се възмутиха от визията на Бриела, както е още известна Габи, а други от държанието и самочувствието ѝ, което някои пишат, че било " без покритие ".

Виж още: Без да желае: Теа Минкова издаде коя печели сърцето на " Ергенът 

Габи съобщи обаче, че мнения от лелки не приемала, още повече от " лелки, които не схващат от комизъм и жлъч ", тъй като всичко било облик. Е, най-малко по този начин отговори самата Габи на озлобен коментар в Instagram.

В социаните мрежи обаче се завъртя фотография от известен уебсайт, в който дами оферират секс и компания на мъже. На фотото се вижда жена, облечена в еротично долни дрехи, само че без да е снимано цялото лице. Забелязва се, че момичето на фотото има също много огромни устни. 

Виж още: След единствено два епизода: Как 18-годишната Цветомира от Hell's Kitchen стана фаворитка на всички 

 Instagram

Става въпрос за фотографията горе, която показа и самата Габриела. Силиконката изрично отхвърля да е тя и отсече: " Това не съм аз! Спрете да измисляте и да търсите. Знам, че няма да спрете да търсите и да се чудите защо да се хванете ", написа Бриела. В TikTok обаче консуматори се съмняват в думите на изгряващата риалити звезда, а някои се възмущават, че се дава поле за изява на " такива девойки " в народен ефир.

Виж още: Дж. К. Роулинг в подкаст: Не ме интересува по какъв начин ще бъда запомнена, грижа ме е за сегашното

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР