Габи е на 5 годинки... 5 години, преминали в тъмнина,

...
Габи е на 5 годинки... 5 години, преминали в тъмнина,
Коментари Харесай

Да помогнем на Габи да вижда!

Габи е на 5 годинки... 5 години, минали в мрачевина, тъй като единствено два месеца след раждането й, фамилията схваща, че тя има голям проблем с очичките.

Лекарите откриват, че Габи има срастване на роговиците. В разследване от което, дребното момиченце не вижда на 100% с лявото и на 85% с дясното око. Всичко се усложнява от вродената глаукома на двете очички.

Нейният дядо Никога прекатурва света, с цел да избави внучето си от тъмнината. Габи минава редица интервенции, в това число четири в Германия - за слагане на импланти, посредством които очният нерв да бъде непокътнат.

Габи мечтае да види целия цветен свят, да се наслаждения на всички цветове, които ние имаме за даденост. Да види усмивката на дядо, да се огледа в очите на мама и тати.

Сега, след направена трансплантация, момичето още веднъж е с високо налягане. След извършена консултация с лекари, постанова се незабавно да посети клиника в Мюнхен, с цел да бъде направена проверка на имплантите. За задачата са нужни 8000 евро до 8 април, когато би трябвало да се пътува до Германия. Семейството на Габи към този момент изплаща заеми поради лекуването й. Детето има потребност от нашата помощ.

Всеки искащ може да подари на следната банкова сметка:

IBAN: BG67FINV91501016851181

BIC: FINVBGSF

ТИТУЛЯР: ГАБРИЕЛА ГЕНОВА ПАТОВА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР