G.Skill не само представи новите си продукти в сегмента на

...
G.Skill не само представи новите си продукти в сегмента на
Коментари Харесай

Нов рекорд в овърклока на паметта – режимът DDR5-11240

G.Skill освен показа новите си артикули в сегмента на RAM комплектите на Computex 2023, само че и провежда обичайното съревнование за рисков овърклок за овърклокърите от целия свят с скъпи и парични награди в столицата на Тайван. Победител стана американският фен Seby9123 който съумя да овърклокне една плочка оперативна памет до режима DDR5-11240.

Според изискванията на състезанието уредниците предоставиха на участниците едни и същи съставни елементи. Компанията G.Skill даде на американеца единствения модул памет Trident Z5 RGB с потенциал 16 GB, нужен за сходни опити, и той го овърклокна до режима DDR5-11240 с тайминги 62-126-126-127-127-2, което стана благодарение на течен азот. Разположеният наоколо процесор Intel Core i9-13900KS също бе охладен с течен азот и конфигуриран в дънна платка модел ASUS ROG Maximus Z790 Apex.

В комбиниране с другите му достижения този резултат донесе на американския запалянко победа в надпреварата за рисков овърклок на G.Skill и парична премия от 10 000 щатски $, както и контейнер за течен азот, който може да бъде конфигуриран на графичните процесори и който бе възложен от един от спонсорите на събитието. Между другото, нормално в рисковия овърклок на паметта най-хубавите резултати се реализират от азиатските овърклокъри, а появяването на представител на Съединени американски щати на върха на класацията внася нови линии в картината.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР