Г рад в американския щат Минесота предупреди хората да не

...
Г рад в американския щат Минесота предупреди хората да не
Коментари Харесай

Предупреждение за чудовищни златни рибки в САЩ

Г рад в американския щат Минесота предизвести хората да не пускат нежеланите си домашни риби в природата, откакто откриха великански златни рибки в близко езеро.

Малките блестящи рибки в аквариумите стават неведнъж по-големи, когато бъдат пуснати на независимост. Така те предизвикват съществени разстройства в локалните екосистеми.



Управата на град Бърнсвил показа фотоси, показващи няколко чудовищни ​​златни рибки, уловени в езерото Келер.

Златните рибки са всеядни. Те се хранят както с други риби, планктон, ларви на инсекти, по този начин и с растения.



В Минесота златните рибки са контролиран инвазивен тип, което значи, че е нелегално стартирането им в публични води.

Златната рибка, отглеждана в домакински аквариум, нормално пораства до към 5 см.



Но в дивата природа става доста по-голяма, развъжда се бързо, надвива над локалните типове и е извънредно сложна за унищожаване.

Please don't release your pet goldfish into ponds and lakes! They grow bigger than you think and contribute to poor water quality by mucking up the bottom sediments and uprooting plants.
Groups of these large goldfish were recently found in Keller Lake.
— City of Burnsville (@BurnsvilleMN) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар - А татко ти като какъв работи? - Консултант на свободна процедура по стопанска система, политика, социология и футурология. - Какво, таксиметров водач ли е? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИнститутът за публично здраве е разкрил " съмнителни бактерии " Деян Стратев е освободен по негово желаниеАнализирани са и случаите с рядко срещано инфектиране на сърцетоКакво сочат данните на Института за обществени и синдикални проучвания на КНСБНационалното управление на ДСБ ще бъде свикано за разискване на няколко въпроса, съобщи съпредседателят на обединяването " Демократична България " Трима са в ареста, а двама в болницаВтори са ГЕРБ-СДС с 23.52%Нинова: Имахме съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия по горещия въпросУчениците могат да се запишат от 14 до 16 юли включителноВирусът " няма да спре " Никога до момента не е имало толкоз бърза обработка, уточни представителят на Комисията Росица МатеваИТН не взе участие в никакви подмолни сделки, съобщи тойКакво е положението на момчетоМаксималните температури на следващия ден ще доближат до 38 градусаПострадалите деца играели във вилната зона на местността Парта Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР