Г-н Зафиров нека си прави сметката кой е бил моторът

...
Г-н Зафиров нека си прави сметката кой е бил моторът
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Призовавам хората, които са се напрегнали на Позитано, да пият чай и да се успокоят

" Г-н Зафиров дано си прави сметката кой е бил моторът на цялата акция. Българска социалистическа партия се включва в армията, която ме атакува от страна на Политическа партия и Демократична България. Не мога да си го обясня, те би трябвало да кажат в каква подмолна сглобка са попаднали. Зафиров явно е решил да атакува претендента, който е ѝ на БСП-София. Нека си оправят партийните проблеми и да не ме замесват ", сподели Григорова. Тя добави, че Българска социалистическа партия на парламентарните избори в София има 36 000 гласа, а тя на първи тур 80 000 гласа, а на втори тур те са 170 000 гласа. Григорова посочи, че обособени персони в партията избират да компрометират, а не да работят в полза на хората.

" Не съм съперник на Корнелия Нинова. Призовавам хората, които са се напрегнали на " Позитано ", да пият чай и да се успокоят, сподели още тя.

Григорова посочи, че нов политически план не е на дневен ред. " Ползотворно и дейно е да има ляво обединени. Лявото пространство да не е раздробено, явно е, че това е сполучлива формула, само че дали ще се случи и кой ще го направи не мога да кажа ", добави Григорова.

Атанас Зафиров: Последните й изяви са обидни за членовете на Българска социалистическа партия, без чиито старания тя нямаше да реализира този резултат

" Смятам, че последните изявления на Ваня Григорова са обидни за членовете на Българска социалистическа партия, тъй като неглижира техните старания, без които тя нямаше да реализира този резултат. Трябва да е наясно, че тя към този момент е в качеството си на общински консултант от групата на " Българска социалистическа партия за България " в Столичния общински съвет и всяка своя изява би трябвало да съгласува с групата и с законните партийни органи. Ако не го прави или не се усеща част от тази група и тръгне по различен път - това си е нейно право. Но да твърдиш, че си преборил ГЕРБ, при изискване че на втори тур половината гласоподаватели на ГЕРБ са дали своят вот за теб, това е несериозно. И в случай че в действителност си желал да се бориш с модела " ГЕРБ ", трябваше най-малкото да намериш морал и темперамент, когато Борисов ти предлага поддръжка, ти да се разграничиш ", разяснява малко по-рано Зафиров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР