Г-н Юинг се превърна в трън в очите на партийната

...
Г-н Юинг се превърна в трън в очите на партийната
Коментари Харесай

SNP rebel призовава партията да не стои на мястото на изключен депутат

Г-н Юинг се трансформира в бодил в очите на партийната подчиненост по разнообразни въпроси през последните месеци, което докара до едноседмично премахване от групата на Холируд, против която той сега апелира.

В изказване от сряда Inverness and Nairn MSP съобщи, че издигането на претендент за мястото на господин Макнийл в Na h-Eileanan an Iar (Западни острови) на идващите избори би разделило про- гласоподаване за самостоятелност и разреши на лейбъристите да завоюват.

Но представител на партията отхвърли концепцията, като сподели, че SNP ще взе участие във всеки шотландски изборен регион на идващите общи избори.

Той похвали актуалният титуляр, който седеше като самостоятелен след изгонването му и поддържа депутатите от партията Алба Нийл Ханви и Кени Макаскил като част от групата, наречена Шотландия обединена за самостоятелност.

Г-н Юинг сподели: „ Ако SNP сложи издига претендент против Ангъс, това просто ще подкрепи вероятността за победа на лейбъристите в изборния регион посредством делене на вота...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР