Г-н Туск обяви, че ще изиска високо и решително пълната

...
Г-н Туск обяви, че ще изиска високо и решително пълната
Коментари Харесай

Новият полски премиер нарича „апатията по отношение на Украйна неприемлива“, докато ЕС се готви за ожесточена битка с Орбан

Г-н Туск разгласи, че „ ще изиска „ високо и уверено цялостната готовност на свободния свят, западния свят, с цел да помогне на Украйна в тази война “, защото той нахвърли умората от поддръжката на Украйна. Прокремълският маджарски министър председател Виктор Орбан даде обещание да спре участието на Киев в блока.

Членовете на Европейски Съюз са подготвени да се изправят против твърдия маджарски водач, който ще наложи несъгласие на кандидатурата на Украйна да се причисли към блока на срещата на върха в Брюксел.

Г-н Орбан също има възможност да спре финансовата помощ от 50 милиарда евро (43 милиарда паунда) за Киев, което може да се окаже голяма крах за Володимир Зеленски, който моли съдружниците си да оказват помощ на нацията му против цялостния надзор на Русия огромна инвазия.

По-рано тази седмица господин Зеленски също се сплоти с администрацията на Джо Байдън, която не съумя да получи утвърждение от Конгреса на пакет от помощи от 60 милиарда $ на фона на яростна опозиция от лагера на републиканците.

Всяко одо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР