Г-н Трифонов заслужава да е премиер. Той е изненадата в

...
Г-н Трифонов заслужава да е премиер. Той е изненадата в
Коментари Харесай

Страсти в поп фолка! Роксана иска Слави за премиер

Г-н Трифонов заслужава да е министър председател. Той е изненадата в политическия ни живот и би трябвало да опита да ръководи страната. И в бъдеще му поисквам триумф. Това съобщи пред " България през днешния ден " фолкпевицата Роксана в коментар на политическата конюнктура в страната. Изпълнителката следи деликатно какво се случва у нас и има социална позиция по наболелите въпроси.

Самият Слави Трифонов към този момент сподели, че няма упоритости да застава отпред на страната, и издигна за министър председател международната шампионка по шах Антоанета Стефанова. Тя обаче незабавно върна връчения й от президента Румен Радев мандат за сформиране на държавно управление. В момента тв водещият е със статут на редови народен представител.

" Политиците ни доста приказват, само че няма дейности. Чухме доста неща да ни дават обещание, а ми се желае повече да работят за народа. Достатъчно време ни държаха по домовете през последната година на Коронавирус пандемията. Време е към този момент да се съживим и да творим ", сподели още пред вестника Роксана.

Великденските празници обичайно фолкпевица прекарва в компанията на най-близките си хора. " И ние във великденска нощ с моя мъж Александър запалихме свещичка и се помолихме. Помолих се за моето семейство, за дечицата ми, за всички мои другари и близки, за всички хора по целия свят, да бъдем здрави, живи, благословени и доста щастливи. Да има мир и обич на земята и сред хората ", съобщи трогателно изпълнителката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР