Г-н Тагарев не е упълномощен от българското правителство да поема

...
Г-н Тагарев не е упълномощен от българското правителство да поема
Коментари Харесай

Румен Гечев: От посещението на г-н Тагарев във Вашингтон има повече въпроси, отколкото отговори

Г-н Тагарев не е акредитиран от българското държавно управление да поема задължения за увеличение на непознатите войски над това, което сме се разбрали в България. Той няма мандат от българското държавно управление. Освен това като министър на защитата той няма право да поема задължения за разполагане на ракетни системи в страната ни, за каквото нито има решение нито на държавното управление, нито на българския парламент, това съобщи в " Панорама " Румен Гечев от " Българска социалистическа партия за България ".

Депутатът от " Българска социалистическа партия за България " уточни, че България би трябвало да извършва уговорките си като член на НАТО, само че договорът ни не планува да изпълняваме ролята на стражар и да решаваме военни спорове на островите Фиджи, в Аденския залив.

Гечев се обърна към министъра на защитата, като го упрекна, че нарушава всевъзможни правила, а също и че е отишъл на посещаване във Вашингтон без мандат от държавното управление.

" От визитата на господин Тагарев има повече въпроси, в сравнение с отговори и рискове за Република България и нейното замесване във военни спорове ".

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР