Г-н Сунак беше принуден да отхвърли етикета д-р Смърт“ –

...
Г-н Сунак беше принуден да отхвърли етикета д-р Смърт“ –
Коментари Харесай

Сунак на опашка, тъй като фракциите на торите се враждуват за законопроекта за Руанда „бъркотия“

Г-н Сунак беше заставен да отхвърли етикета „ доктор Смърт “ – и поддържа дейностите на някогашния си началник Борис Джонсън за справяне с пандемията – до момента в който се бореше с несвоевременно в понеделник при следствието на Covid в западен Лондон.

Обратно в Уестминстър, твърдолинейните последователи на Брекзит, които смъкнаха Тереза ​​Мей, още веднъж създаваха проблеми на господин Сунак – както Марк Франсоа и неговите съдружници в Европейската изследователска група ( ERG) увеличи залозите, като настоя номер 10 да „ изтегли сметката “ в този момент.

Отчаяни министри и представители на торите се опитваха да убедят задната скамейка да гласоподават за законопроекта – само че десните наподобява втвърдиха позицията си след „ Звездната камара “ на ERG сподели, че не е „ стигнала задоволително надалеч “, с цел да обезпечи полети до Руанда.

Един почитан народен представител от торите сподели пред The ​​Independent: „ Това е цялостна неразбория – [Руанда] беше малоумен Борис Трик на Джонсън, който се завърна, с цел да ни ухапе. “

Гласуването във вторник в парламе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР