Г-н служебен министър на туризма, добре е, че суперактивно промотирате

...
Г-н служебен министър на туризма, добре е, че суперактивно промотирате
Коментари Харесай

ГЕРБ: Г-н министър, „Златни пясъци“ заприлича на Капалъ чарши

„ Г-н длъжностен министър на туризма, добре е, че суперактивно промотирате българските курорти на всевъзможни непознати тържища и панаири! Но смеете ли да покажете в същинския му тип най-големия курорт на Северното Черноморие – „ Златни пясъци “, наобиколен с бараки и сергии?! “

Така стартира обръщението на ГЕРБ-Варна към министъра на туризма в служебния кабинет Илин Димитров.

„ Г-н длъжностен министър, на апела на кмета на Варна Иван Портних да отмените схемата на подозрително законните павилиони в комплекса вие официално обещавате инспекция, само че някога… във времето. Също като обещаните, само че неизвестно по кое време ще се случат, пет моста и три тунела на „ Продължаваме промяната ”, от която потегли политическата ви кариера. Решението е единствено един автограф, с цел да се задействат контролните институции, вместо рабски да шикалкавят “, зоват от партийната конструкция.

 ГЕРБ/СДС

„ Като съпартийците ви от Политическа партия и лицемерните природозащитници от ДеБъ – Стела Николова, Изабела Иванова и Антон Тонев, които комфортно експлоатират Морската градина преди всички избори, само че в този момент необичайно мълчат. Не обелват нито дума против тези над 300 бараки, барикадирали отвред курорта „ Златни пясъци “ и трансформирали го в „ Капалъ чарши “ и в бетонно гето до морето.

Публична загадка е, че икономическият и финансовият им интерес е свързван с приватизаторите на сдружението и с черните партийни касички, които се пълнят от целогодишните високи наеми за има няма 2-3 месеца дейна комерсиална работа на бараките. Г-н длъжностен министър на туризма, свършете си работата във варненския курорт преди началото на дейния сезон, с цел да бъде действителна, а не подправена презентацията му, която вършиме на непознатите тържища. Направете го в името на сектора, с който сте обвързван, и туристите, които чакаме! “, приключва позицията.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР