Г-н Шах каза, че е доволен“ от поемането на ролята,

...
Г-н Шах каза, че е доволен“ от поемането на ролята,
Коментари Харесай

Новият председател на BBC е съавтор на противоречивия репортаж за състезанието на Борис Джонсън

Г-н Шах сподели, че е „ удовлетворен “ от поемането на ролята, до момента в който министърът на културата Луси Фрейзър сподели, че „ без подозрение “ той ще „ обезпечи поддръжка и надзор, от които BBC се нуждае ”.

Новият ръководител е най-известен с ролята си на съавтор на мощно подложен на критика отчет за надпреварата през 2021 година, който отхвърли концепцията, че Англия е институционално расистка.

Г-н Шах изрично отбрани констатациите на отчета на Комисията за расови и етнически разлики – и съобщи, че отговорът на „ расовото лоби “ не го е схванал.

Той твърди, че „ класата, бедността, фамилни условия и география “ играе толкоз огромна роля, колкото расата в резултатите от живота.

Г-н Шах също сподели, че „ няма подозрение “, че расовото противоречие към момента съществува – само че настоя, че расизмът „ не е помитащ “ и е „ понижава “ в Обединеното кралство през днешния ден.

Поръчан след протестите Black Lives Matter , отчетът откри, че институционален расизъм не съществува. Някои комисари по-късно твърдяха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР