Г-н Рашков е част от предизборния процес и участието му

...
Г-н Рашков е част от предизборния процес и участието му
Коментари Харесай

Рашков е част от предизборния процес, сигурен Дончев

" Г-н Рашков е част от предизборния развой и присъединяване му е фокусирано върху това да навреди главно на нас . Понасяме щета от изявленията му. В момента президентът е едноличен стопанин на всички служби ", добави той. Това съобщи пред БТВ зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Според него Радев е рисков за демокрацията.
 ГЕРБ изрично поддържат Анастас Герджиков за кандидат-президент
ГЕРБ изрично поддържат Анастас Герджиков за кандидат-президент

Ако Борисов се изправел против Радев, нацията щяла да се раздели

За президентските избори

По думите тримата съществени кандидати за продобиване на президентските избори следват еднакъв формат - претендент, подсилен от предприемчив комитет, подсилен от предприемчив комитет, подсилен от една или повече партии. " Причините са повече от една. Първо, подобен е форматът , когато, пробва се да си издигне надпартийната обстановка, в тази среда доста мъчно се работи с партиен претендент. По-дълбоката причина е друга - един партиен претендент ненужно би партизирал вота ", добави зам.-председателят на ГЕРБ.

Николай Младенов и Досиетата " Пандора "

" Г-н Младенов даде ясно пояснение, че въпросната компания е записана, откакто той е бил министър поради желанието му да прави бизнес и доколкото той разясни, тя в никакъв случай не е правила някакъв тип активност. Тук остават моралните оценки , когато приказваме за компании, регистрирани в юрисдикции с преференциално данъчно отнасяне, се движи сред това какъв брой е законно и какъв брой е морално. Това съобщи Дончев, откакто преди дни стана ясно, че Николай Младенов - някогашният външен министър в държавно управление на ГЕРБ е вторият българин в Досиетата " Пандора ".
 Николай Младенов е вторият българин, махленски от Pandora Papers Обновена
Николай Младенов е вторият българин, махленски от Pandora Papers

Той е записал офшорка на Сейшелите през 2013 година, само че не я заявил в Организация на обединените нации

По думите му не е нелегално политиците да имат офшорки , само че заради условията на законодателството за гласност на имуществото сходна благосъстоятелност би трябвало да се заявява.

" Това, че си политик и си на висока служба не значи, че не можеш да имаш някаква благосъстоятелност, само че в ушите на хората, това, че някой има офшорка се е трансформирало в синоним, че някой крие пари . Обичайно хората са прави, само че не всеки път ", добави политикът.

обгръща 11,9 милиона документа, засягащи целия свят. По него са работили 600 публицисти от 117 страни.

130 лица, измежду които повече от 30 водещи политици, са били обект на следствие. Сред тях са кралят на Йордания и чешкият министър председател, както и водачите на Чили, Еквадор и Доминиканската република Себастиан Пиньера, Гийермо Ласо и Луис Абинадер. Сред някогашните ръководещи изскача и името на експремиер на Англия Тони Блеър.

Дончев отхвърли да има офшорка, както и че ГЕРБ има практиката да купува гласове на изборите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР