Г-н Раг, който беше избран за първи път в парламента

...
Г-н Раг, който беше избран за първи път в парламента
Коментари Харесай

Уилям Раг: Депутат от торите в центъра на скандала със „секстинг измама“ се оттегля от два висши поста в Камарата на общините

Г-н Раг, който беше определен за първи път в Народното събрание през 2015 година на 27-годишна възраст, се извини предходната седмица, откакто призна пред The Няколко пъти той е споделял персоналните телефонни номера на депутати с човек, който е срещнал в приложение за запознанства.

Столичната полиция удостовери, че проверява следните известия, че редица „ непоискани известия “ са били изпратени до депутати през последните месеци.

Депутатът, който към този момент разгласи, че се отдръпва на идващите избори, сподели пред вестника: „ Имаха компрометиращи неща с мен. Не ме оставиха на мира.

„ Те биха поискали хора. Дадох им някои цифри, не всички. Казах му да спре. Той ме манипулира и в този момент нараних други хора.

Най-нова политика: Реформата „ ще бъде съществена мощ “ след изборите – както щабът на лейбъристите нарисува със спрей от протестиращите

„ Имам разговаряхме с един човек в приложение и разменихме фотоси, трябваше да се забележим за пиянство, само че не го направихме.

„ Тогава той стартира да пита за бр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР