Г-н президент, имате желание нещо да промените, успелите българи по

...
Г-н президент, имате желание нещо да промените, успелите българи по
Коментари Харесай

Марешки: Успехът на едно управление се измерва по джоба на всеки българин

Г-н президент, имате предпочитание нещо да измененията, съумелите българи по света, да, всички би трябвало да се стремим да ги привличаме, а най-хубавото е да създадем по този начин, че да останат в България.
Трябва да дадем персонален образец. Колко хора такива има в президентската институция. Аз мога да кажа в моята партия какъв брой са. Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Воля ” Веселин Марешки.
Второ, положението на България всички го знаем какво е, вие сте от хората, които правят оценка това като отрицателно положение.
Ние съществено призоваваме - напуснете това безсмислено място президентството и се включете в конкуренцията за София , с цел да бъде смяната трамплин за това, което вие проповядвате, другояче това би се считало за бягство от битката за смяната, обърна се Марешки още към президента.
Ние призоваваме всички да работим по този начин, че днешните избори да не нарушават естествения темп на законодателната активност. Оставете българите сами да преценяват кметовете какво са създали за тях, сподели Марешки.
Успехът на едно ръководство се мери по джоба на всеки българин . ПГ на Воля ще продължи да бъде гласът на народа, ще бъдем непримирими към бездействието, ще създадем серия от оферти за политиките за майките и децата.
Призоваваме за по-добър темп на работа в тази зала. На всички ни пристигна до гуша от махленските разправии в дребната коалиция. Нека си видят фрагментите в държавното управление, по този начин и не чухме от отрасловия вицепремиер какви ограничения имат за справяне с демографската рецесия, добави още Марешки.
Н е казвайте, че няма пари, тъй като ние ще питаме по какъв начин намерихте тогава пари за самолетите ? Искаме този парламент да свърши действителна работа в интерес на хората, а не да си отиде безславно. Нека не пропиляваме това скъпо време в името на България и на българския народ, сподели още Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР