Г-н председател, много беше хубав призивът Ви за добър тон.

...
Г-н председател, много беше хубав призивът Ви за добър тон.
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Този кабинет е секс, лъжи и видео

Г-н ръководител, доста беше прекрасен апелът Ви за добър звук.

Но това в пленарната зала не е бон звук, а следващото дъно, което копаем в българския парламент. И като звук, и като наличие, и като изказ, и като всичко това, което хората не желаят да видят. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев в процедура по време на дебатите за вота на съмнение към кабинета на Кирил Петков.

Йордан Цонев разяснява изявление на вицепремиера в оставка Гроздан Караджов.
„ Двойният стандарт постави кол в колелата на обединението. Отношението към Има Такъв Народ като към трето качество хора, докара до този срив. Неведнъж съм ви го казвал в пряк диалог. Когато приказваме за него бих желал да му чуете добре – доста огромни борци сте против корупцията, когато става дума за Има Такъв Народ и Министерство на регионалното развитие, само че не е по този начин, когато става дума за министерствата, ръководени от „ Продължаваме Промяната“, сподели Караджов.

Това, което сподели вицепремиерът Караджов, ние го виждаме към този момент 6 месеца. Виждаме го в това прословуто решение, което искаше да трансформира български парламент в одиторска адвокатска фирма, предупреждавахме, тъй като някой не желае да носи своята отговорност, сподели Цонев.

Аз персонално нямам съображение, нито да съчувствува на господин Караджов – били сме политически съперници, нито да си мисля, че лъже, тъй като до момента не ни е лъгал. Не съм видял, да има обществено доказателство за негово изказване, че е неистина, сподели Цонев. И направи съпоставяне. „89-та година някои от вас не са били родени. Имаше един прелестен филм, който беше номиниран даже за палмата в Кан – „ Секс, неистини и видео “. Това, което виждаме от този кабинет към този момент 6 месеца, е същото, само че с добавката, че видеото ще продължим да го гледаме. Обещавам ви!“
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР