Г-н Пеевски е най-голямото зло, което може да се случи

...
Г-н Пеевски е най-голямото зло, което може да се случи
Коментари Харесай

Денков: Пеевски е най-голямото зло

" Г-н Пеевски е най-голямото зло, което може да се случи на България ", това съобщи министър председателят в оставка акад. Николай Денков, до момента в който за финален път дава отговор онлайн на въпроси във Фейсбук.

„ Той (б.ред. Пеевски) стартира да командва ГЕРБ, искаше избори и по тази причина отиваме на избори в този момент, “ сподели акад. Денков.

Той отговори задочно на глобеният по закона „ Магнитски “ съпредседател на Движение за права и свободи, че „ след изборите може да се случи с Кирил Петков да ръководят, а Бойко Борисов да бъде в в съпротива ".

" Това е операция. Няма късмет държавно управление, в което аз имам отношение, да бъде в каквато и да е настройка с Пеевски. Делян Пеевски е най-голямото зло, което може да се случи на България. Той може да приказва доста неща, само че казусът на България се споделя Делян Пеевски - поради него отиваме на избори ", съобщи акад. Денков.

Според него хора от " Продължаваме промяната - Демократична България " не би трябвало да заемат постове в служебното държавно управление.

„ Защото съм обезпокоен за това по какъв начин то (б.ред. служебното правителство) ще провежда изборите, изясни министър председателят в оставка Николай Денков.

Денков добави, че би се усъмнил в честността на изборите, в случай че постовете си в служебния кабинет запазят актуалният министър на вътрешните работи Калин Стоянов и на електронното ръководство Александър Йоловски, каквато информация има.

Въпреки че Александър Йоловски е номиран от ПП-ДБ, акад. Денков съобщи, че той „ обслужи по превъзходен метод Пеевски и ГЕРБ да отпадне машинния избор – за какво да го сменят, “ съобщи министър председателят в оставка.

" Министърът на електронно ръководство е този, които провежда видеонаблюдението и узаконяването на машините за гласоподаване, от него зависи дали ще има машини ", сподели Николай Денков.

Той съобщи, че в случай че се стигне до договаряния след изборите, те още веднъж ще стартират със съглашение за съответна стратегия и промени.

„ Сега държавното управление падна поради неналичието на предпочитание за сходно съглашение, само че си научихме урока, “ сподели акад. Денков.

Той разяснява още, че за него не е проблем да договаря още веднъж с Мария Габриел, само че е проблем да чува отговор „ нямам мандат за сходно решение “.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР