Г-н Митов е не само бивш член на КТ Подкрепа,

...
Г-н Митов е не само бивш член на КТ Подкрепа,
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Хората питат: Къде са синдикатите?, аз питам: Къде сте вие?

Г-н Митов е освен някогашен член на КТ " Подкрепа ", само че и ръководител на федерация на КТ " Подкрепа " от най-антикомунистическите години на синдиката. Това съобщи в ефира на " Делници " Ваня Григорова от КТ " Подкрепа " в право на отговор към свои сътрудници от " Синдикат Защита ".

" В момента, в който му е отнето правото да бъде ръководител на федерация в КТ " Подкрепа ", той излиза оттова и прави този профсъюз. Аз постоянно съм казвала: Повече синдикати, повече благоприятни условия да членуваш някъде. Освен това всеки служащ може да предложения свои съидейници и да направи различен профсъюз. ", добави тя.

" Не е редно обаче да се изливат такива неистини, които чухме от устите на тези двама хора. Първо, опитите за налагане на двойно нарастване на изключителния труд датират от януари 2019 година по времето на министър Бисер Петков. "

Григорова показа, че КТ " Подкрепа " още тогава са реагирали и имат обстойно мнение, в което се разказва за какво. Тя сподели остарели изявленията и отразявания на позиции на КТ " Подкрепа ".

" Няколко месеца преди тези опити в България, Орбан усили изключителния труд от 200 на 400 часа в Унгария и в допълнение вкара конкретизиране, че този направен ексклузивен труд ще може да се заплаща в идващите три години. Изработваш го двойно в този момент, заплащат ти го след три години. ", напомни Григорова.

" Когато е направено цялото това изпитание в продължение на 2 години, може да погледнете какви са мненията в мрежите. Едни хора, които не са си мръднали г*за, с цел да дойдат на митинг, да вземат участие в публично разискване, с цел да провеждат самите те митинг или по някакъв метод да се свържат със своите представители, тези хора минават с цел да кажат: " Къде са синдикатите? ", само че аз запитвам: " Къде сте вие? " Синдикатите са там когато би трябвало да се пишат мнения, когато би трябвало да приказват с народни представители, когато би трябвало да убеждават министри. ", приключи Ваня Григорова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР