Г-н Митев, каузата I Am Amaizing е първото по рода

...
Г-н Митев, каузата I Am Amaizing е първото по рода
Коментари Харесай

Крафт бираджиите готвим нови изненади в помощ на баровете

Г-н Митев, идеята I Am Amaizing е първото по рода си обединяване сред конкуриращи се бизнеси. Какви бяха задачите, които си поставихте взаимно с останалите пивовари, и по какъв начин стана допустимо съперници да работят дружно?

Да, тази самодейност няма аналог в България, може би и в света. Идеята беше да подпомогнем българските питейни заведения и други заведения, които продават крафт бира. Ситуацията с ковид им се отрази доста отрицателно, бизнесът им пострада съществено. Искахме да им помогнем след отварянето на 1 март, като предложим напълно нови артикули единствено при тях за да повишим интереса и посещаемостта. Всички пивоварни се включиха с възторг. Може да сме съперници, само че също и доста си оказваме помощ взаимно. Каузи като тази би трябвало да ни сплотяват за общото дело – да разпространяваме крафт бирата в България.

Каква част от задачите на акцията можете да отчетете като реализирани близо три месеца след старта ѝ?

Това беше напълно нова идея, сплотяваща всички български пивоварни. Не знаехме какво да чакаме. Голям брой заведения и питейни заведения се включиха и се надявам да са удовлетворени от резултатите. Първоначалният предстоящ резултат бе реализиран, само че акцията има и последващи етапи. Очаквайте още изненади.

Какъв е ползата на българите към бирите от серията? Почти всички от тях са много ексцентрични като усет, даже мощно експериментаторски – харесва ли се това от феновете на крафт бирата?
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР