Г-н Местан вече доста време се мотае в политиката и

...
Г-н Местан вече доста време се мотае в политиката и
Коментари Харесай

България Млъкна! Красимир Каракачанов Разкри Най-Тежката Схема! Никой Не Подозира, Че Сме

„ Г-н Местан към този момент много време се мотае в политиката и в българския парламент и в действителност тук израсна и се научи да приказва политически, сподели пред БНР съпредседателят на " Обединени патриоти " и министър на защитата Красимир Каракачанов.

" Така че би следвало да е прочел Конституцията на Република България, където доста ясно написа, че България не приема групови малцинствени права, а признава главното предписание в интернационалното право – самостоятелните човешки права “, сподели още той.

Каракачанов посочи, че в нея не се приказва за групови права било то на религиозни, етнически или други общности и са регламентирани и обезпечени правата на всички български жители без оглед на тяхната религиозна принадлежност, пол и така нататък

„ А господин Местан още веднъж спекулира и се прави, че не знае защо става дума. Лично аз считам, че това беше следващата провокация, която той прави, и би трябвало някой да вземе ограничения “, изясни Каракачанов.

Той приканва прокуратурата да се самосезира от изявлението на Лютви Местан за признание на турското малцинство в България и да го подведе под наказателна отговорност.

На въпрос по отношение на желанието на опозицията да желае избор на съмнение министърът съобщи, че това е нейно право и не е нещо ново.

„ Правителството беше подкрепено с гласовете на ГЕРБ и „ Обединени патриоти “. В този смисъл позицията на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не е нова. Те мъчно могат да одобряват избора на българските жители и считат, че нещо априори им се предлага “, сподели Каракачанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР